Manisa Girişimciler Derneği ile protokol imzalandı

Manisa Girişimciler Derneği ile protokol imzalandı

Manisa Girişimciler Derneği ile protokol imzalandı

Manisa Özel Grandmedical Hastanesi ile Manisa Girişimciler Derneği arasında üyelerinin ve bakmakla yükümlü olduğu kişilerin ( eş, çocuk,anne,baba) hastanemizce sunulan ayaktan ve yatan sağlık hizmetlerinden faydalanması sırasında ödenecek ilave ücretlere indirim uygulanmasına yönelik sözleşme imzalandı. 

Yapılan protokole Manisa Girişimciler Derneği Başkanı Ahmet Ayberk Aloğlu ile Hastanemiz adına Kurumsal Pazarlama ve Halkla İlişkiler Müdürümüz Hilal Baydar katıldı.

Protokolde sayın Ayberk "Her gün yeni toplu indirim protokolleri yapmaya devam edeceklerini bu bağlamda Grandmedical Ailesine çok teşekkür ettiklerini dile getiren Aloğlu; ülke ekonomisi döviz yakarak ve telefon parçalayarak refaha ulaşamayacaktır. Ülkenin huzura ulaşmadaki tek yolu yerli üretim, yerli tüketim ve elindeki milli servetlere sahip çıkmasıyla mümkündür. Bir milletin üçlü saç ayağı vardır. Biri kültür, diğeri ahlak üçüncüsü de ekonomidir. Bunlardan sadece birisi bile sarsıntıdaysa o ülkenin refahından bahsedilemez. Vatandaşlarımız show zamanını artık bırakıp yerine acilen milli şuurla birbirine kenetlenen tavır ve davranışlara bürünmek zorundadır. Hedeflenen huzur ve refah Ayşe teyzenin ve Ahmet amcanın duasıyla, alim ve bilim adamlarının konuya müdahil olmasıyla çözülebilecektir. Yoksa el yardımıyla refah ortamına girilmez, girilse de uzun soluklu olmayacaktır" şeklinde konuşarak Magider olarak Hastanemizin yaptığı özverili çalışmalar ve indirim protokolleri konusunda teşekkür etti.