Grandmedical'de 10. Yıl coşkusu

Grandmedical'de 10. Yıl coşkusu

Grandmedical'de 10. Yıl coşkusu

Sağlık alanında Manisa'nın en önemli kuruluşlarından biri olan Özel Grandmedical Hastanesi, 10. Kuruluş Yıldönü'nü kutluyor. Bu kapsamda bir dizi etkinlik gerçekleştiren Hastane, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda kurduğu stantta tansiyon ve şeker ölçümünün yanı sıra vatandaşlara maske dağıttı.

2011 yılında kurulan Manisa Özel Grandmedical Hastanesi, 10 yıldır Manisa başta olmak üzere Ege Bölgesi'ne deneyimli doktorları ve en gelişmiş teknolojiyle sağlık hizmeti sunuyor. Son yıllarda tüp bebek, tüp mide ameliyatı ve kapalı kalp ameliyatı gibi hizmetleriyle, Türkiye'nin her yanından ve Avrupa başta olmak üzere dünyanın dört bir yanından da hasta kabul eden Grandmedical Hastanesi, bu güne kadar milyonlarca insana sağlık hizmeti sundu.

DEMOKRASİ MEYDANI'NDA SAĞLIK STANDI

Sağlık sektöründe 10. hizmet yılını kutlayan Özel Grandmedical Hastanesi, bir süredir Manisa Merkez ve ilçelerde bilboard, raket ve durak ilanlarıyla kuruma duyulan güvene yönelik teşekkür kampanyası yürütüyor. "Birlikte daha güçlüyüz" sloganıyla yürütülen kampanya çerçevesinde, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda da sağlık standı kuruldu. Hastane personeli, stantta isteyen vatandaşlara ücretsiz tansiyon, şeker ve ateş ölçümü gibi hizmetler verirken, pandemi konusunda sosyal sorumluluk gereği olararak ücretsiz maske dağıtıyor. Ayrıca çocuklar da hediye edilen rengarenk balonlarla sevindiriliyor.

TEDAVİ İÇİN AVRUPA'DAN GELİYORLAR

Manisa Özel Özel Grandmedical Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Mümtaz Kahya, toplumun yaşam kalitesini yükseltmek ve tıbbın gelişimine katkı sağlamak amacıyla 10. yıl önce çıktıkları yolda çok iyi noktalara geldiklerini, bu konuda kendilerine güven duyan tüm vatandaşlara minnettar olduklarını söyledi. Hastane olarak dünyanın en gelişmiş tıp cihazları ve çok deneyimli kadrolarla hizmet verdiklerini vurgulayan Kahya, son 1 yıl içerisinde başta Avrupa ülkeleri olmak üzere dünyanın birçok ülkesinden 150'den fazla hastanın önemli ameliyatlar için Grandmedical'i tercih ettiğini söyledi.

10. YILIN HEYECANI VE GURURU YAŞANIYOR

Kahya, "Manisa Özel Grandmedical Hastanesi olarak 10. Kuruluş Yıldönümü'nü kutlamanın gururunu ve heyecanını yaşıyoruz. Manisa başta olmak üzere tüm Türkiye'ye ve son yıllarda artık dünyaya hizmet veriyoruz. Hedefimiz bize duyulan güveni boşa çıkarmamak ve sağlık hizmetleri konusunda dünya standartlarında ortaya koyduğumuz çalışmalarımızı artırarak sürdürmek. Bu vesileyle, bize güvenen ve 10. yılımızı kutlamaya katkı sunan tüm hastalarımıza teşekkür ediyoruz" dedi.