Grandmedical’den sosyal sorumluluk projesi: Maske dağıtıp mesafe uyarısı yaptılar

Grandmedical’den sosyal sorumluluk projesi: Maske dağıtıp mesafe uyarısı yaptılar

Grandmedical’den sosyal sorumluluk projesi: Maske dağıtıp mesafe uyarısı yaptılar

Manisa Özel Grandmedical Hastanesi, 10. Kuruluş Yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde Manisa’nın bazı ilçe ve köylerinde vatandaşlara ücretsiz maske dağıttı, sosyal mesafe uyarısı yaptı. Hastane Başhekimi Op. Dr. Mümtaz Kahya, yürüttükleri sosyal projelerle covid-19 duyarlılığını artırmayı amaçladıklarını söyledi.
Sağlık sektöründe 10. hizmet yılını kutlayan Özel Grandmedical Hastanesi, bir süredir Manisa Merkez ve ilçelerde kuruma duyulan güvene yönelik teşekkür kampanyası ve sosyal sorumluluk projeleri yürütüyor. "Birlikte daha güçlüyüz" sloganıyla yürütülen çalışmalar çerçevesinde, geçtiğimiz günlerde 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda sağlık standı kuruldu. Hastane personeli, stantta isteyen vatandaşlara ücretsiz tansiyon, şeker ve ateş ölçümü gibi hizmetler verirken maske dağıttı. Ayrıca çocuklar da hediye edilen rengarenk balonlarla sevindirildi.
KURALLARA UYULMAYA DEVAM EDİLMELİ
10. Kuruluş Yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde bir başka sosyal sorumluluk projesi Manisa ilçeleri ve beldelerinde devam ediyor. Hastane çalışanları, ilçe ve beldelerde sokak sokak gezerek vatandaşlara ücretsiz maske dağıtıyor ve ‘temizlik, maske, mesafe’ uyarısı yapıyor. Manisa Özel Özel Grandmedical Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Mümtaz Kahya, covid-19 pandemisi ile mücadele kapsamında başlayan aşılama faaliyetlerinin çok önemli olduğunu, bunun yanı sıra kurallara uymaya devam edilmesinin önemini vurgulamak için tüm vatandaşlara maske dağıtıp, pandemi konusunda uyarılarda bulunmayı bir görev edindiklerini söyledi.
‘HALKI BİLİNÇLENDİRMEYE ÇALIŞIYORUZ’
Grandmedical Hastanesi Kurumsal Pazarlama Müdürü Birgül Urkşaş da bugüne kadar birçok konuda önemli sosyal sorumluluk projeleri hayata geçirdiklerini, 10. Kuruluş Yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde de uzun süredir tüm dünyayı etkisi altına alan covid-19 pandemisi konusunda halkı bilinçlendirmeye çalıştıklarını söyledi. Bu çerçevede Turgutlu ve Saruhanlı ilçeleri ile bu ilçelere bağlı Yeniköy, Musalar, Gümülceli, Selimşahlar ve Hacırahmanlı beldelerinde vatandaşlarla bir araya gelerek maske dağıtımı ve covid-19 bilgilendirmesi yaptıklarını belirten Urkşaş, faaliyetleri diğer ilçe ve beldelerde de sürdüreceklerini söyledi.

‘VATANDAŞIN AYAĞINA GİDİYORUZ’
Urkşaş, “10. Kuruluş Yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde hem bize güvenen milyonlarca insana teşekkür etmek, hem de pandemi konusunda duyarlılığı artırmak için bir süredir çeşitli sosyal sorumluluk projeleri sürdürüyoruz. Bu kapsamda kısa süre önce 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda kurduğumuz stantta halkımıza ücretsiz şeker ve tansiyon ölçümüyle birlikte, covid-19 bilgilendirmesi ve ücretsiz maske dağıtımı yapmıştık. Şimdi de Manisa’nın ilçe ve beldelerinde vatandaşlarımızın ayağına kadar giderek ücretsiz maske dağıtıyor ve sağlık konusunda bilgilendirmelerde bulunuyoruz” dedi.