24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladık

Manisa Özel Grandmedical Hastanesi; Şehit Ömer Halisdemir Ortaokulu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik İlkokulu ve Hedef Koleji’ni ziyaret ederek öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı. Şehit Ömer Halisdemir Ortaokulu'na ziyaret Modern tıbbı donanımı ve uzman hekim kadrosu ile her yıl binlerce hastaya hizmet veren Manisa Özel Grandmedical Hastanesi, sosyal sorumluluk projeleri çerçevesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde Şehit Ömer Halisdemir Ortaokulu Müdürü Mustafa Örnek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik İlkokulu Müdürü Yener Tekin ve Hedef Koleji Müdürü Murat Kemal Bayar’ı ziyaret etti. Hastane Müdürü Mehmet Başaran, Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Ayşe Tatar ve Kurumsal Pazarlama Müdürü Birgül Çetin, eğitimcilerin 24 Kasım Öğretmen Günü mutluluğuna ortak oldu.