Grandmedical, Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı

Grandmedical, Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı

Grandmedical, Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı

Manisa Özel Grandmedical Hastanesi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Manisa Manşet ve Hürışık Gazeteleri'ni ziyaret etti. Hastane Müdürü Mehmet Başaran, halkın gözü ve kulağı olan gazetecilerin özellikle pandemi sürecinde zor şartlarda çalıştığını, bu süreçte sağlık haberlerinin halka ulaşması noktasında önemli görevler üstlendiklerini söyledi.
    Özel Grandmedical Hastanesi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde basın mensuplarını unutmadı. Hastane Müdürü Mehmet Başaran, Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Hediye Gördes ve Kurumsal Pazarlama Müdürü Birgül Urkşaş, yerel basının önemli iki kurumu olan Manisa Manşet ve Hür Işık Gazeteleri'ni ziyaret etti ve Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı. Hastane Müdürü Başaran, hastane olarak özellikle sağlık haberlerinin halka ulaştırılması konusunda yerel basından büyük destek gördüklerini belirterek, "Sağlık haberlerinin daha çok önem kazandığı pandemi sürecinde yerel basınımız hem zor şartlarda çalıştı, hem de halkın bilgilendirilmesi konusunda büyük görevler üstlendi" dedi.
    YEREL BASIN ZOR ŞARTLARDA ÇALIŞIYOR
    Grandmedical Hastanesi ekibini ağırlayan Manisa Manşet Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Azize Meral ve Hür Işık Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Meral Türetken, yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Hür Işık Gazetesi'nin Manisa'nın en köklü yayın organlarından biri olduğunu belirten Meral Türetken, yerel gazeteciliğin giderek daha zor şartlarda yapıldığını ancak görevlerini en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştıklarını söyledi. Ziyaret sonunda hediye takdimi yapıldı ve toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirildi.