Grandmedical'de Kadınlar Günü kutlandı

Manisa Grandmedical Hastanesi'nde, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle kadın hastalara ve kadın çalışanlara çiçek taktim edildi. Hastane Başhekimi Dr. Mümtaz Kahya, kadınların hayatın her alanında en büyük değeri ve saygıyı hak ettiğini, kadına yönelik her türlü şiddeti ise kınadıklarını söyledi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü, çalışanlarının büyük bölümü kadınlardan oluşan Manisa Grandmedical Hastanesi'nde de kutlandı. Hastane yetkilileri, tedavi olmak için gelen kadınlara ve kadın çalışanlara karanfil taktim etti. Hastanede tedavi amaçlı yatan kadın hastalar da ayrıca odalarında ziyaret edilerek, geçmiş olsun dileğinde bulunuldu. Hastane Başhekimi Dr. Mümtaz Kahya, Kadınlar Günü'yle ilgili yaptığı açıklamada,  kadınların hayatın her alanında en büyük değeri ve saygıyı hak ettiklerini, kadına verilen değerin toplumların gelişimi için de önemli bir ölçü olduğunu söyledi. Kahya, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle hastanemizde tedavi görmekte olan kadın hastalar ile hasta yakınlarına ve kadın çalışanlarımıza çiçek taktim ettik. Bu vesileyle tüm kadınların Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum. Hepsine sağlık ve mutluluk diliyorum" dedi.