Avrupalı hastalar Grandmedical’de şifa buluyor

Avrupalı hastalar Grandmedical’de şifa buluyor

Avrupalı hastalar Grandmedical’de şifa buluyor

 

Manisa Grandmedical Hastanesi, her yıl başta İngiltere olmak üzere Avrupa ülkeleri ve dünyanın çeşitli bölgelerinden yüzlerce hastaya şifa dağıtıyor. Geçtiğimiz günlerde hastanede tüp mide ameliyatı olan İngiliz Alexandra Jayne Hoban, tecrübeli doktorların ve hastane çalışanlarının sıcak ilgisinin kendisini etkilediğini söyledi.


 

Ege Bölgesi'nin önde gelen sağlık kuruluşlarından biri olan Manisa Grandmedical Hastanesi, geçtiğimiz aylarda aldığı sağlık turizmi belgesiyle birlikte tüm dünyaya açıldı. Avrupa ülkeleri başta olmak üzere dünyanın birçok ülkesinden hastaların tedavi olmak için geldiği hastanede tüp bebek, tüp mide, kapalı kalp ameliyatı ve diğer birçok önemli operasyon dünyanın en gelişmiş teknik altyapısıyla yapılıyor. Ülke çapında tanınan deneyimli doktorları ve uzman personeliyle hizmet veren hastanede tedavi olan yabancı hastalar, geçirdikleri başarılı operasyonlar ve gördükleri sıcak ilgi karşısında büyük memnuniyet yaşıyor.


 

'HASTANEDE ÇOK SICAK KARŞILANDIM'

Geçtiğimiz günlerde hastanede tüp mide ameliyatı olan İngiltere vatandaşı Alexandra Jayne Hoban, Manisa'da geçirdiği birkaç günde hem sağlığına kavuşmak için ilk adımı attığını hem de Türk misafirperverliğine şahit olduğunu söyledi. Hall, "Türkiye'ye geldiğimde Grand Medical Hastanesi'nin benim için görevlendirdiği tercüman tarafından karşılandım. Beni çok sıcak şekilde karşılayan tercümanım hastaneyi gezdirdi ve gerekli işlemleri yapmama yardımcı oldu. İkinci gün beni ameliyat edecek Dr. Osman Uyar ile tanıştım ve bana yapılacak operasyonu anlattı. Beni tüm korkularımdan kurtardı. Operasyon hakkında bilmem gereken her şeyi baştan anlattı. Ardından da ameliyata girdim. Ameliyattan sonra hastane personeli bana çık iyi baktı. İlaçlarım düzenli olarak verildi. Diğer tüm ihtiyaçlarım karşılandı. Doktor Osman Uyar tüm kontrollerimi yaptı. Herşey gerçekten mükemmeldi" dedi.