Grandmedical'den muhtarlara sağlık desteği

Grandmedical'den muhtarlara sağlık desteği

Grandmedical'den muhtarlara sağlık desteği

Manisa Özel Grandmedical Hastanesi ile Yunusemre Muhtarlar Derneği arasında sağlık hizmetleri protokolü imzalandı. Protokole göre, dernek üyeleri ve aile fertleri, hastanenin ayakta tedavi hizmetlerinden indirimli olarak faydalanabilecek.

Manisa Özel Grandmedical Hastanesi ile Yunusemre Muhtarlar Derneği arasında, dernek üyeleri ve bakmakla yükümlü olduğu kişilerin (eş, çocuk, anne, baba) hastane tarafından tam zamanlı doktorlarca ayaktan sunulan sağlık hizmetlerinden indirimli olarak faydalanmasına yönelik sağlık hizmetleri protokolü imzalandı. Yapılan protokole Hastane Başhekimi Op. Dr. Mümtaz Kahya ile Muhtarlar Derneği Başkanı Bedriye Pehlivan ve bazı üyeler katıldı. Protokol imza töreni öncesinde konuşan Dernek Başkanı Pehlivan, Yunusemreli muhtarlara sağlanan indirimli sağlık hizmeti için hastane yönetimine teşekkür etti.

BÜYÜK GAYRET VE FEDAKARLIK GÖSTERİYORLAR

Başhekim Mümtaz Kahya da yaptığı değerlendirmede Muhtarlarımızın mesai kavramı gözetmeden, mahallede yaşayan vatandaşlar için büyük bir gayret ve fedakarlıkla çalıştıklarını biliyoruz. Grandmedical Hastanesi olarak muhtarlarımıza ve ailelerize sağlık problemlerinde destek olmak istedik. Ayrıca önümüzdeki aylarda yerel seçimlerle birlikte muhtarlık seçimleri de yapılacak. Mahalle veya köy muhtarlığı için yarışa girecek tüm adaylara başarılar ve seçilecek olanlara şimdiden hizmetlerinde kolaylıklar diliyoruz" dedi.