Grandmedical, geleceğin mimarları öğretmenleri unutmadı

Grandmedical, geleceğin mimarları öğretmenleri unutmadı

Grandmedical, geleceğin mimarları öğretmenleri unutmadı

Manisa Özel Grandmedical Hastanesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde geleceğin mimarı olan öğretmenleri unutmadı. Hastane yöneticileri, Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Seyhun Kürşat ve Yunus Emre İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sema Çifçi başta olmak üzere bazı eğitimcileri ziyaret ederek günlerini kutladı.

Manisa Özel Grandmedical Hastanesi Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Hediye Gördes ve Kurumsal İletişim Müdürü Birgül Urkşaş, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle (MCBÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi'nde göre yapan bazı yönetici ve öğretim görevlilerini ziyaret etti. Dekan Prof. Dr. Seyhun Kürşat ile bir araya gelen Gördes ve Urkşaş, Türkiye'nin sağlık ordusunu yetiştiren Prof. Dr. Kürşat ve ekibine teşekkür etti, öğretmenler gününü kutladı. Hastane yöneticileri, ardından Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Aynur Çekinkaya ve öğretim görevlisi Doç. Dr. Adalet Koca Kutlu'yu da ziyaret ederek eğitim konusundaki çabaları için teşekkür etti.

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ'NE ZİYARET

Grandmedical Hastanesi, Yunus Emre İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sema Çifçi'yi de ziyaret ederek, ilçede görev yapan tüm öğretmenlerin gününü kutladı. Ziyarette Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Hediye Gördes'e, kendisi de bir öğretmen olan Hastane Başhekimi Op. Dr. Mümtaz Kahya'nın eşi Nuray Kahya eşlik etti.