​​​​​​​Grandmedical Psikiyatri Servisi hizmete başladı

Manisa Özel Grandmedical Hastanesi Psikiyatri Servisi, izmete başladı. Psikiyatri Uzmanı Mehmet Bayın yönetiminde psikiyatrik hastalıkların tedavisinin yanı sıra alkol ve uyuşturucu madde bağımlılığı tedavi imkanı sunan serviste, hastalara yataklı tedavi hizmeti de sunuluyor.

Ege Bölgesinin en önemli sağlık kuruluşlarından biri haline gelen Manisa Özel Grandmedical Hastanesi, sağlık alanında hayata geçirdiği önemli projeler ve yeni servisleriyle her gün hizmet ağını genişletiyor. Hastane bünyesinde faaliyete başlayan Psikiyatri Servisi, bir yandan psikiyatri hastalarına tedavi hizmeti sunarken, diğer yandan  alkol ve uyuşturucu madde bağımlılarının bu alışkınlıklarından kurtulabilmeleri için destek veriyor.