Grandmedical, şehit yakınları ve gazileri unutmadı

Grandmedical, şehit yakınları ve gazileri unutmadı

Grandmedical, şehit yakınları ve gazileri unutmadı

Özel Grandmedical Hastanesi, Şehitler Haftası münasebetiyle Manisa Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği'ni ziyaret etti. Hastane yöneticileri, Dernek Başkanı Gazi Adnan Kaya ile ziyarette hazır bulunan diğer gaziler ve şehit yakınlarıyla görüştü. Tüm şehitlere rahmet dilendi.

Özel Grandmedical Hastanesi, Şehitler Haftası'nda şehit yakınlarını ve gazileri unutmadı. Hastane Müdürü Mehmet Başaran, beraberinde Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Hediye Gördes ve Kurumsal Pazarlama Müdürü Birgül Ukşaş'la birlikte Manisa Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği'ni ziyaret etti. Ziyarette hazır bulunan şehit yakınları ve gazilerle sohbet eden hastane yöneticileri, vatan için canını ortaya koyan şehit ve gazilerin haklarının asla ödenemeyeceğini vurguladı. Hastane Müdürü Mehmet Başaran, hastane olarak gazi ve şehit yakını misafirleri için her türlü kolaylığı gösterdiklerini, bu konudaki duyarlılığın her zaman süreceğini söyledi.

GRANDMEDİCAL'E TEŞEKKÜR

Manisa Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Gazi Adnan Kaya ise Grandmedical Hastanesi'nde üyelerine gösterdikleri kolaylıklar için teşekkür etti. Gazi ve şehit yakınlarının bazı özel kurumlarda sorunlar yaşarken, Grandmedical Hastanesi'yle ilgili bu güne kadar hiçbir şikayetlerinin olmadığını kaydeden Kaya, bu konuda Yönetim Kurulu Başkanı Üzeyir Dindar ve Hastane Başhekimi Mümtaz Kahya'ya müteşekkir olduklarını ifade etti. Kaya ayrıca, pandemi sürecinde hayatını kaybeden sağlık çalışanlarının da şehit statüsünde sayılması gerektiğini, bu konuda dernek olarak çaba gösterdiklerini söyledi. Ziyaret, hediye taktimi ve toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.