Grandmedical uzaktan sağlık hizmetine başladı

Grandmedical uzaktan sağlık hizmetine başladı

Grandmedical uzaktan sağlık hizmetine başladı

 

Manisa’nın en önemli sağlık kuruluşlarından biri olan Özel Grandmedical Hastanesi, ‘hasta odaklı hizmet’ anlayışıyla Livemedy Sağlık Platformu aracılığı ile uzaktan sağlık hizmetine başladı. Grandmedical, bu işbirliği sayesinde hastalarına daha kolay, erişilebilir ve etkili bir sağlık hizmeti sunma olanağına kavuştu.

Manisa Özel Grandmedical Hastanesi, Livemedy Sağlık Platformu üzerinden uzaktan sağlık hizmetleri sunmaya başladı. Türkiye'deki ilk ve tek global tele sağlık pazar yeri platformu olarak sağlık profesyonelleriyle hastaları buluşturan yenilikçi bir yaklaşım sunan Livemedy ile hastaların diledikleri zaman ve diledikleri yerde uzman sağlık profesyonelleriyle görüşebilmeleri sağlanacak. Online randevu alma ve online video görüşme süreçlerindeki kolaylık ve hız, sağlık verilerinin güvenli bir şekilde paylaşılması ve hasta mahremiyetinin korunmasını da sağlayacak.

GRANDMEDİCAL YENİLİKÇİ ÇÖZÜMLER SUNUYOR

Manisa Özel Grandmedical Hastanesi, Livemedy üzerinden gerçekleştireceği hizmetler ile danışan ve hastalarına bünyesindeki uzman doktorlar ile online görüşme imkanı, tıbbi danışmanlık, birincil ve ikincil görüş alımı, e-reçete ve e-rapor gibi birçok destek sunacak. Hastane Başhekimi Op. Dr. Mümtaz Kahya, “Grandmedical Hastanesi olarak, hastalarımızın sağlık ihtiyaçlarını karşılamak ve hayatlarını kolaylaştırmak için yenilikçi çözümler sunmaya devam edeceğiz. Livemedy Sağlık Platformu işbirliğiyle hasta odaklı yaklaşımımızı daha da güçlendirerek, danışan ve hastalarımızın sağlık hizmetlerine erişimini kolaylaştırmayı, süreçleri dijitalleştirmeyi ve daha sağlıklı bir toplumu hedefliyoruz” dedi.