Grandmedical'de Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü kutlandı

Manisa Grandmedical Hastanesi'nde 22 Mart Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü kutlandı. Hastane Başhekimi Op. Dr. Mümtaz Kahya, konuyla ilgili yaptığı açıklamada acil tıp teknisyeni ve teknikerlerinin insan hayatını her şeyin üstünde kutsal bir görev gerçekleştirdiklerini söyledi.

Manisa Grandmedical Hastanesi'nde 22 Mart Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü kutlandı. Hastanede görev yapan acil tıp teknisyeni ve teknikerlerine bu vesileyle teşekkür eden Başhekim Op. Dr. Mümtaz Kahya, yaptığı açıklamada “İnsan hayatını her şeyin üstünde tutan, özveri ile çalışan ve bu kutsal görevi yerine getirirken karşılaşmış oldukları zorluklara rağmen yılmayan tüm acil tıp teknisyenleri ve teknikerlerimize yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, 22 Mart Acil Tıp Teknisyeni ve Teknikerleri Günü’nü kutluyorum” dedi.

Gün dolayısıyla hastane bünyesinde görev yapan acil tıp teknisyen ve teknikerlerini ziyaret eden Grandmedical Hastanesi Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Hediye Gördes, çalışanların günlerini kutladı ve çiçek taktim etti. Kutlamanın ardından hastane bahçesinde toplu fotoğraf çekimi yapıldı.