Grandmedical’de ‘Beyaz Melekler’ Unutulmadı

Grandmedical’de ‘Beyaz Melekler’ Unutulmadı

Grandmedical’de ‘Beyaz Melekler’ Unutulmadı

Manisa Grandmedical Hastanesi, ‘beyaz melekler’ olarak adlandırılan hemşireleri 12-18 Mayıs Hemşireler Haftası’nda unutmadı. Yapılan etkinlikte, hemşirelere çiçek taktim edildi ve fedakarca yürüttükleri çalışmaları için teşekkür edildi.

Manisa Grandmedical Hastanesi, 12-18 Mayıs Hemşireler Haftası nedeniyle bir etkinlik düzenledi. Etkinlikte hastanede görev yapan hemşirelere çiçek taktim edildi ve fedakarca yaptıkları hizmetler için teşekkür edildi. Hastane Başhekimi Mümtaz Kahya, hemşire kelimesinin ‘kız kardeş’ anlamına geldiğini ve her hemşirenin hastalarına bir kız kardeş fedakarlığıyla hizmet ettiğini, bu kutsal mesleğin bilgi ve merhameti birlikte temsil ettiğini söyledi. Hemşirelerin özellikle pandemi döneminde çok büyük fedakarlıklara imza attıklarını vurgulayan Kahya, “Bu yüce gönüllü mesai arkadaşlarımızla gurur duyuyoruz” dedi.

TEMELİNDE SEVGİ VE ŞEFKAT VAR

Grandmedical Hastanesi Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Hediye Gördes ise hemşirelik mesleğinin, temelinde sevgi ve şefkat gibi insani değerler olan, bilgi ve beceri ile yoğurulmuş bir meslek olduğunu vurguladı. Gördes, “Uluslararası Hemşireler Konseyi’nin (ICN) 2021’de ‘Hemşireler; herkes için sağlık hedefine ulaşmada öncü bir ses’ teması, hemşirelerin çok çeşitli sağlık sorunlarını ele almada asıl merkez olduğunu göstermektedir” diye konuştu. Hemşirelik Haftası vesilesiyle Covid 19 salgınında hayatını kaybeden tüm hemşirelere rahmet dileyen Gördes, “Hemşirelik mesleğini icra etmiş emekli olan büyüklerime, halen fedakarlıkla, severek mesleğini yapan meslektaşlarıma ve bayrağı bizden devir alacak öğrenci hemşirelerimize saygı ve şükranlarımı sunarım” ifadelerini kullandı.

Etkinlikte, hastanede görev yapan tüm hemşirelere çiçek taktim edilirken, hemşirelik hizmetlerini yürüten birimlere ve tayin nedeniyle ayrılan bir hemşireye Teşekkür Belgesi verildi.