El Hijyeninin Önemine Dikkat Çektiler

El Hijyeninin Önemine  Dikkat Çektiler

Manisa Özel Grandmedical Hastanesi, 5 Mayıs Dünya El Hijyeni Günü dolayısıyla hijyen ve temizliğin önemine dikkat çeken bir etkinlik düzenledi. Etkinliğe katılan Grandmedical Hastanesi Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Hediye Gördes, el hijyeni konusundaki farkındalığı artırmayı hedeflediklerini söyledi.
    Dünya Sağlık Örgütü, özellikle sağlık hizmetlerinde el hijyeninin önemine dikkat çekmek üzere 2009 yılında 5 Mayıs'ı Dünya El Hijyeni Günü olarak ilan etti. Pandemi dolayısıyla el hijyeni konusundaki farkındalığın arttığı son iki yılda sağlık kuruluşları konuya dikkat çekici etkinlikler düzenliyor. Manisa Özel Grandmedical Hastanesi de 5 Mayıs Dünya El Hijyeni Günü dolayısıyla hijyen ve temizliğin önemine dikkat çeken bir etkinlik düzenledi. Grandmedical Hastanesi Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Hediye Gördes öncülüğünde düzenlenen etkinlikte, hastanenin ilgili personeli el hijyeninin önümine dikkat çekti.