Grandmedical'den yaşlılara vefa

Grandmedical'den yaşlılara vefa

Grandmedical'den yaşlılara vefa

Manisa Grandmedical Hastanesi, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü'nde yaşlı vatandaşları unutmadı. Yaşlılar Günü dolayısıyla hastanede yatan tüm 65 yaş ve üstü hastaları ziyaret eden hastane yönetimi, acil şifa dileklerinin yanı sıra çeşitli hediyeler sundu.

Sosyal sorumluluk projeleriyle sık sık gündeme gelen Manisa Grandmedical Hastanesi, Hastanede ya 65 yaş ve üstü misafirleri ziyaret etti. Hastane Müdürü Mehmet Başaran, Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Hediye Gördes ve Kurumsal Pazarlama Müdürü Birgül Urkşaş, ziyaret ettikleri hastaların sağlık durumlarıyla ilgili bilgi alırken, bir süre sohbet etti. Hastane yöneticileri, iyi temennilerin yanı sıra sundukları hediyelerle de hastaların gönlünü aldı.

YAŞLILARA EN İYİ SAĞLIK HİZMETİNİ SUNUYORUZ

Manisa Grandmedical Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Mümtaz Kahya, tecrübeleri ve bilgi birikimleriyle geleceğe ışık tutan yaşlı vatandaşlara her türlü sağlık hizmetini en iyi şekilde sunmanın yanı sıra, tüm hastane çalışanları olarak gerekli saygı ve hürmeti gösterdiklerini söyledi. Kahya, "Yaşlı insanlarımızın sağlık ve huzur içinde yaşam sürmeleri için elimizden geleni yapmaktayız. Bu vesileyle tüm yaşlı vatandaşlarımızın Yaşlılar Günü'nü kutluyorum" dedi.