Grandmedical Hastanesi, İtfaiye Teşkilatı’nın 307. Yıldönümünü kutladı

Grandmedical Hastanesi, İtfaiye Teşkilatı’nın 307. Yıldönümünü kutladı

Grandmedical Hastanesi, İtfaiye Teşkilatı’nın 307. Yıldönümünü kutladı

Manisa Özel Grandmedical Hastanesi yöneticileri, İtfaiye Teşkilatı'nın kuruluşunun 307. Yıldönümü vesilesiyle Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi'ni ziyaret etti. Ziyarette, yangınlar başta olmak üzere deprem, sel ve diğer tüm felaketlerde halkın canını ve malını korumak için gece gündüz çalışan itfaiyecilere teşekkür edildi.

Türk İtfaiye Teşkilatı, kuruluşunun 307. Yıldönümünü kutluyor. Manisa Özel Grandmedical Hastanesi Müdürü Mehmet Başaran, Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Hediye Gördes ve Kurumsal Pazarlama Müdürü Birgül Urkşaş ile birlikte Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi'ni ziyaret ederek İtfaiye Daire Başkanı Gürhan İnal ve teşkilat mensuplarının İtfaiyeciler Haftası'nı kutladı. Başaran, sağlık çalışanlarının ve itfaiye personelinin öncelikli görevinin can kurtarmak olduğunu hatırlatarak, benzer iki ayrı önemli görev üstlendiklerini hatırlattı.

MANİSA İTFAİYESİ TÜM FELAKETLERE KOŞUYOR

Başaran, "Manisa İtfaiyesini il genelindeki yangınlar ve diğer tüm felaketlerde görev başında görüyoruz. Bunun yanı sıra geçen yıl İzmir'de yaşanan depremde, bu yıl Akdeniz kıyılarındaki büyük yangınlarda ve Karadeniz'deki sel felaketlerinde de sizleri gördük. Çok başarılı işler yaptığınızı biliyoruz. Manisalılar olarak, ülke genelindeki tüm büyük felaketlere anında yetişen itfaiye teşkilatımızla gurur duyuyoruz" dedi.

‘KURTARDIĞIMI CANLAR BİZİ MOTİVE EDİYOR’

Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Gürhan İnal da, modern teçhizat ve deneyimli personel ile tüm doğal afetlerde halkın can ve mal güvenliği için 24 saat canla başla çalıştıklarını söyledi. İtfaiyeciliğin çok zor bir görev olduğunu ancak bu kutsal görevi severek yaptıklarını belirten İnal, "650'nin üzerinde personel sayımızla Manisa'da 56 noktada ve Türkiye'de sayılı araç sayısıyla vatandaşlarımızın hizmetindeyiz. Türkiye'de son yıllarda yaşanan depremlerde ve orman yangınları noktasında sahada bizzat yer alarak bu görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştık. Bizim en büyük motivasyon kaynağımız, müdahale ettiğimiz olaylarda kurtardığımız canlardır" diye konuştu.