Grandmedical'den Zabıta Haftası kutlaması

Grandmedical'den Zabıta Haftası kutlaması

Grandmedical'den Zabıta Haftası kutlaması

Manisa Özel Grandmedical Hastanesi yönetimi, her yıl Eylül ayının ilk haftasında kutlanan Zabıta Haftası nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı'nı ziyaret etti. Ziyarette, zabıta teşkilatının özellikle pandemi döneminde vatandaşların sağlığı için ortaya koyduğu çabaya dikkat çekildi.

Manisa Özel Grandmedical Hastanesi Müdürü Mehmet Başaran, Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Hediye Gördes ve Kurumsal Pazarlama Müdürü Birgül Urkşaş, Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Mustafa Duman'ı ziyaret etti. Başkan Duman'ın ve teşkilat çalışanlarının Zabıta Haftası'nı kutlayan Hastane Müdürü Başaran ve diğer yöneticiler, özellikle pandemi sürecinde zor şartlarda çalışan ve halkın kurallara uyması için gece gündüz mesai yapan zabıta ekiplerine sağlık çalışanları olarak teşekkür ettiklerini belirtti.

195 YILDIR MİLLETİN HİZMETİNDE

Zabıta Daire Başkanı Mustafa Duman ise 1826 yılında kurulan Belediye Zabıtası Teşkilatı'nın 195 yıldır Türk milletine hizmet ettiğini, belediye sınırları içerisinde yaptıkları çalışmanın temel amacının kamu düzenini sağlamak, halk sağlığı ve huzuru adına kenti daha yaşanılır bir hale getirmek olduğunu söyleldi. Grandmedical Hastanesi yönetimine ziyaret için teşekkür eden ve verilen her türlü desteğin zabıtanın motivasyonunu artırdığını belirten Duman, teşkilatın yapısına ve çalışmalarına ilişkin bilgi verdi. Ziyaret, toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.