Grandmedical'de Fizyoterapistler Günü kutlandı

Manisa Özel Grandmedical Hastanesi'nde 8 Eylül Dünya Fizyoterapistler Günü kutlandı. Fizyoterapi Bölümü'nde birim çalışanlarını ziyaret eden hastane yönetimi, daha kaliteli bir yaşamın güvencesi olan fizyoterapistlere teşekkür etti.
    Manisa Özel Grandmedical Hastanesi'nde 8 Eylül Dünya Fizyoterapistler Günü etkinliği düzenlendi. Hastane Başhekimi Op. Dr. Mümtaz Kahya, bağımsız hareket edebilmenin ve daha kaliteli bir yaşamın güvencesi olan fizyoterapistlerin sağlık ordusu içinde önemli bir görevi yerine getirdiklerini söyledi ve tüm fizyoterapistlerin gününü kutladı. Hastane Fizyoterapi Bölümü'nde çalışanları ziyaret ederek günlerini kutlayan Hemşire Hizmetleri Müdürü Hediye Gördes de "Sağlık ordumuzun güzide mensupları fizyoterapistlerimizin Dünya Fizyoterapistler Günü kutlu olsun" dedi.