Manisa FK'nın sağlığı yine Grandmedical'e emanet

Manisa FK'nın sağlığı yine Grandmedical'e emanet

Manisa FK'nın sağlığı yine Grandmedical'e emanet

 

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Manisa FK ile Manisa’nın en önemli özel sağlık kuruluşlarından biri olan Özel Grandmedical Hastanesi arasındaki sağlık sponsorluğu uzatıldı. Hastane Başhekimi Op. Dr. Mümtaz Kahya, her zaman Türk sporunun destekçisi olduklarını belirtti.

Spor Toto 1. Ligin yeni sezonuna şampiyonluk parolasıyla başlamaya hazırlanan Manisa FK'nın sağlık sporsorluğunu yine Manisa Özel Grandmedical Hastanesi üstlenecek. Hastane Başhekimi Op. Dr. Mümtaz Kahya’nın makamında gerçekleşen sponsorluk anlaşması imza töreninde, kulübü Sağlık İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Özcan Nalbantlar temsil etti. Atılan imzaların ardından Özel Grandmedical Hastanesi’ne kulübe katkılarından dolayı teşekkür eden Nalbantlar, “Özel Grandmedical Hastanesi ile olan sağlık sponsorluğumuzu uzatmış bulunmaktayız. Grandmedical'in Manisa Futbol Kulübü'ne olan desteği ve katkıları bizim için değerli. Bu nedenle Başhekim Op. Dr. Mümtaz Kahya başta olmak üzere tüm hastane personeline teşekkür ediyorum” dedi.

GRANDMEDİCAL SPORUN VE SPORCUNUN YANINDA

Grandmedical Başhekimi Op. Dr. Mümtaz Kahya da uzun yıllardır Manisa'yı çeşitli spor dallarında başarıyla temsil eden kulüpleri desteklediklerini, Manisa FK'nın uzun süredir sağlık sponsoru olmaktan da gurur duyduklarını söyledi. Manisa'nın spor kültürü ve geçmişiyle futbolda süper ligde temsil edilmesi gereken bir kent olduğunu belirten Kahya, bu çerçevede Manisa FK'yI gönülden desteklediklerini vurguladı. Kahya, sözlerinin sonunda Manisa FK'ya yeni sezonda süper lig yolunda başarılar diledi.