Manisa BBSK ile yeni sezonda da beraberiz

Manisa Özel Grandmedical Hastanesi olarak Manisa BBSK'ya yönelik sağlık sponsorluğumuz uzatıldı. Başhekim Operatör Doktor Mümtaz Kahya’nın makamında gerçekleşen törene Manisa BBSK Yönetim Kurulu Üyesi Özcan Nalbantlar katıldı. Atılan imzaların ardından Özel Grandmedical Hastanesi’ne kulübe katkılarından dolayı teşekkür eden Özcan Nalbantlar, “Şehrimizin en önemli sağlık kuruluşlarından olan Özel Grandmedical Hastanesi ile olan sağlık sponsorluğumuzu uzatmış bulunmaktayız. Özel Grandmedical Hastanesi’nin Manisa Büyükşehir Belediye Spor Kulübümüz’e uzun yıllardır verdiği destek bizim için çok kıymetli. Bu nedenle Özel Grandmedical Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Mümtaz Kahya başta olmak üzere tüm hastane personeline teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.