Laboratuvar Teknisyenleri Günü Kutlandı

Grandmedical Hastanesi'nde 28 Nisan Tıbbi Laboratuvar Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü kutlandı. Grandmedical Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Mümtaz Kahya, konuyla ilgili yaptığı açıklamada sağlık hizmetlerinde doğru teşhis ve tedavinin yapılabilmesi için laboratuvar hizmetlerinin çok önemli olduğuna işaret ederek, "Özellikle pandemi döneminde fedakarca çalışan ve görevlerini layıkıyla yerine getiren tıbbi laboratuar çalışanlarımızın 28 Nisan Laboratuvar Teknisyenleri ve Teknikerleri Gününü kutluyorum" dedi.
    Kutlama etkinliğine katılan Grandmedical Hastanesi Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Hediye Gördes de laborantlık mesleğinin önemine dikkat çekti ve hastanede görev yapan tüm laboratuvar teknisyenleri ve teknikerlerine teşekkür etti.  Etkinliğe Grandmediccal Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Dr. Mustafa Gülenç ile laboratuvar teknisyenleri ve teknikerleri iştirak etti.