Grandmedical personelinden hastaya doğum günü sürprizi

Grandmedical personelinden hastaya doğum günü sürprizi

Grandmedical personelinden hastaya doğum günü sürprizi

Manisa Özel Grandmedical Hastanesi personeli, hastanede tedavi gören 21 yaşındaki Nesrin Akıncı adlı hastaya sürpriz bir doğum günü partisi düzenledi. Çok duygulanan ve tüm personele teşekkür eden Akıncı, tedavisinin ardından sağlıklı bir şekilde taburcu oldu.

Bir süredir epilepsi hastalığıyla mücadele eden Uşak Üniversitesi Bankacılık Bölümü öğrencisi Nesrin Akıncı, tedavi görmek üzere geldiği Manisa Özel Grandmedical Hastanesi'nde güzel bir sürprizle karşılaştı. Nöroloji Kliniği'nde muayenisinin ardından bir süre gözlem altında tutulmak üzere yoğun bakım bölümüne alınan Akıncı, iki günlük tedavinin ardından taburcu edildi. Giriş işlemleri sırasında hastanın doğum günü olduğunu fark eden hastane personeli, yoğun bakımda kendisini iyi hissettiği bir sırada Akıncı'ya sürpriz bir kutlama yaptı.

ŞAŞKINLIĞINI GİZLEYEMEDİ

Hastane çalışanlarının ellerinde pasta ve balonlarla, "İyi ki doğdun Nesrin" diyerek yanına yaklaşması üzerine şaşkınlığını gizleyemeyen genç hasta, çok duygulandığını ve mutlu olduğunu söyledi. Modern donanımlı hastanede teşhis ve tedavi konusundaki başarı ve tüm sağlık personelinin gösterdiği yakın ilginin kendisini etkilediğini belirten Akıncı, sağlık sorunları nedeniyle unuttuğu doğum gününün ise hastanede yatarken böylesine güzel bir sürprizle kendisine hatırlatılmasını hayatı boyunca unutmayacağını kaydetti.

TÜM HASTALARA EV ORTAMI

Grandmedical Hastanesi Hemşire Hizmetleri Müdürü Hediye Gördes, tüm hastalara evlerindeki rahat ortamı sunmaya çalıştıklarını, bunun için hastane çalışanları olarak seferber olduklarını söyledi. Henüz 21 yaşında bir üniversite öğrencisi olan Nesrin Akıncı'nın sağlığı için gereken her türlü tetkik ve tedavinin yapıldığını anlatan Gördes, bunun yanı sıra sürpriz doğum günü partisiyle de hastayı sevindirmek istediklerini kaydetti.